Over ons

De mensen achter GooischGras.nl

GooischGras.nl is opgericht door Martin Langhout en Rob Fabriek. Beiden kennen elkaar al vele jaren, vooral van hun jeugdjaren bij het toenmalige HFC Bloemenkwartier. Martin is fysiotherapeut en is met zijn vrouw eigenaar van Fysio Lage Naarderweg in Hilversum. Rob is zelfstandig vormgever van beroep en docent in het HBO. In zijn vrije tijd is hij o.a. KNVB-ambassadeur in district West 1. Zij delen de passie voor het amateurvoetbal in de regio en door middel van dit platform proberen zij de bezoeker inzicht te geven in de werkwijze en filosofie van betrokkenen en beleidsbepalers in het amateurvoetbal in Gooi en Eemland.

Doel

GooischGras.nl is hét informatieplatform voor het voetbal in Gooi en Eemland. Wij onderscheiden ons van andere nieuwsmedia in Gooi en Eemland, door onze diepgaande interviews met trainers, spelers, beleidsbepalers en opvallende mensen in het (amateur)voetbal. Ook de clubs in onze regio zijn niet weg te denken in het format van GooischGras.nl. Niet alleen de redactionele inhoud is voor ons van groot belang, ook de vorm en de keuze voor de fotografie spelen een belangrijke rol.

Missie

Wij, de makers van GooischGras.nl, maken, vullen en beheren dit platform voor eigen rekening. Het aanbod van GooischGras.nl omvat, naast de toegankelijke items, ook Premium-artikelen, die alleen leesbaar zijn voor abonnees. Om toegang te krijgen tot deze Premium-artikelen, vragen we een schappelijke bijdrage per jaar. Hiermee betalen we de kosten van de website en de continuering ervan. Daarnaast willen we bij gelegenheid met een gedeelte van de abonnementsgelden een goed doel sponsoren, dat overeenkomt met de uitgangspunten van GooischGras.nl. Met betrekking tot het goede doel steunt GooischGras.nl o.a. stichting MZS (Mens, Zorg en Sport; https://mzs-hilversum.jimdo.com). De nauwe relatie met Facebook-medium voetbalHilversum, onder leiding van de enthousiaste en gedreven inspirator William Puyk, met MZS en haar lovenswaardige inzet voor het goede doel, kan op onze warme sympathie rekenen. De redactie van GooischGras.nl is verantwoordelijk voor de keuze, maar wij vragen onze bezoekers hiervoor bruikbare ideeën aan te dragen.